Ansiktsbehandlingar är inte bara för personer med dålig hy

Jag har inga problem med min hy egentligen, den är väl inte hel felfri men jag har inte heller några finnar eller någonting sådant. Så därför tror jag faktiskt att jag har en ganska bra hudvårdsrutin. Sen är det nog ganska mycket det här med att jag äter hyfsat nyttigt och bra också, det har nog sina fördelar det med. Tänker att det bästa jag kan göra nog bara är att fortsätta göra mina egna ansiktsbehandlingar och hudvård som jag brukar.

Samtidigt så har jag bokat tid för en behandling på Anna Widing Skincare ska ska inkluderar hudvård. Och det är en ansiktsbehandling som ska verka åldermotverkande, vilket alltid är bra. Sen är det framförallt väldigt avslappnande att gå på sådana behandlingar och bara kunna luta huvudet tillbaka och vila och få någonting som verkar på djupet för att man ska kunna må så bra som man någonsin kan. Lite massage för huden som även stimulerar tankarna, det är i alla fall tanken att det ska vara.

Så ansiktsbehandlingar är inte bara för personer med problemhy. Speciellt inte de behandlingar som de erbjuder på Anna Widing Skincare, där i alla fall väldigt många av dem är väldigt bra. Där jag verkligen känner att de verkar på djupet för att få bort alla orenheter och där jag nästan kan känna mig som en ny människa efteråt. Det är fräscht och uppfriskande och har ganska många fördelar. Kanske till och med bokar tid för nästa behandling nu när jag är på Anna Widing Skincare. Får se.