Det är aldrig för tidigt att gå till en samtalsterapeut

Ofta är problemet att vi inte inser våra egna problem. Eller att vi inser dem men är för stolta för att göra någonting åt det och så blir det inte någonting bättre utan allting går i en nedåtgående spiral som bara går fortare och fortare hela tiden. Desto snabbare man kan stanna upp den processen och vända den till någonting positivt desto bättre är det därför. Du kan göra så att du vänder dig till en samtalsterapeut i Vasastan, som de på Kognitiva PT AB och pratar med dem. Då kan du få samtala tillsammans med en samtalsterapeut som hjälper dig att gå djupare in i dig själv och dina tankar men inte in i det negativa där man lätt hamnar själv utan som hjälper en att komma på rätt köl igen istället.

Jag känner själv att det känns som ett väldigt bra val det här med att kunna ta hjälp med psykiska besvär och liknande när det handlar om samtalsterapi via kbt och liknande och det kan man få genom samtal tillsammans med en kunnig och utbildad samtalsterapeut. Jag tycker att det är väldigt mycket smartare om man verkligen kan se till att det blir gjort så snabbt som möjligt snarare än att det ska vara någonting som blir lidande. Så känner att det nog kan vara ett ganska bra drag.

Brukar ge det som tips till alla som mår dåligt, att börja gå på samtal hos en samtalsterapeut istället för att hamna i problemen och gräva ner sig allt djupare själv. Väldigt mycket bättre att boka tid hos Kognitiva PT AB i Vasastan och prata med dem. Det finns ingenting som är för tidigt, utan du bokar tid direkt när du känner ett behov av det.